Be Queerious with Miss B


Tapahtuman tiedot


Vuoden ensimmäiset Be Queerious -bileet ovat täällä!

Bileissä esiintyy drag-artisti MissB, joka on vuoden 2017 Helsinki Drag battlen voittaja, sekä dragmaailman popdiiva. Hänet on voinut bongata niin televisiosta kuin yökerhojen lavoilta, jonka esityksien mahtipontisuus ja säkenöinti eivät jätä ketään kylmäksi. Kultaa, paljetteja ja asennetta tältä daamilla löytyy puhumattakaan hänen muodoistaan, kun Miss B raivaa tiensä lavalle säihkysäärin ja muhkeine takamuksineen, bileet voivat alkaa. Mehiläiskuningatar tarjoaa katsojilleen unohtumattoman matkan säkenöivään iltaan.

🌈🌈

Mitä? Kuopion kovimmat QUEER* -bileet.
Missä? Yökerho Puikkarissa osoitteessa Maaherrankatu 5, Kuopio. Yökerhoon on esteetön pääsy. Jos tarvitset lisätietoja ennen bileitä, otathan yhteyttä meihin: info@savonseta.fi
Milloin? Lauantaina 27.1.2018 klo 22-04
Liput? 6€ / 4€. Alennettu hinta Setan jäsenjärjestöjen jäsenille, opiskelijoille, eläkeläisille sekä työttömille.

*Queer on ajattelumalli, joka kyseenalaistaa yhteiskunnan sukupuoleen ja seksuaaliseen suuntautumiseen liittyviä normeja. Queer on avoin kaikille paitsi homofobialle, transfobialle, rasismille, seksismille, ableismille ja muille syrjinnän muodoille.

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/564936913854768/

🌈🌈

Be Queerious (BQ) on Savon Setan bilekonsepti, jota on järjestetty vuodesta 2015 lähtien. Bileissä on aina erillinen teema, jonka mukaan illan kokonaisuus on suunniteltu. BQ -bileet ovat aina avoimia kaikille ja tarjoavatkin Kuopion biletarjontaan puuttuvan sateenkaarevan lisän.

Lisää tietoa:
Savon Seta ry: info@savonseta.fi
Puikkari Kuopio: https://www.raflaamo.fi/fi/kuopio/puikkari

 

Vastaa