Love Boat – Be Queerious with Paikallisliike -risteily


Tapahtuman tiedot

  • Date:
  • Kategoriat:

Paikallisliike-nykytanssifestivaalin ja Savon Setan yhteisellä Love Boat – Be queerious with Paikallisliike –risteilyllä nautitaan rennosta meiningistä, herkullisesta ruuasta ja berliiniläisen drag-artisti Gieza Poken kuumasta DJ-setistä.

Berliinin ainoa macho-lesbo-power-top ja entinen skottilainen TV-iltapäiväjumppa sensaatio Gieza Poke on todistus siitä, että kauneus todella on sisäistä! Hänen energiset esityksensä, hikinen tissivakonsa ja muriseva ääni saavat takuulla säkkipillinne ulisemaa.

Gieza Poke on suosittu drag-artisti, koomikko, näyttelijä, laulaja, kirjailija ja DJ. Berliinissä hän emännöi ja kuratoi muun muassa viikoittaista Gieza’s Poke House –tapahtumaa, joka esittelee uusia lahjakkuuksia ja ensikertalaisia drag-lupauksia sekä juontaa Gieza’s Rubber Dolls showta SCHWUZ klubissa.

Tarkoin valikoiduilla Spotify-listauksillaan hän saa Berliinin tanssilattiat hikoilemaan, sekoittaen diskoa, 90-luvun tanssimusiikkia ja vanhaa kunnon poppia. Väliin hän saattaa sujauttaa omia biisejä tai heittäytyä improvisoituun esitykseen. Berliinin lisäksi Gieza on esiintynyt NYC:ssä, Lontoossa, Hampurissa, Edinburgin Fringe festivaalissa ja musiikki festivaaleilla ympäri Eurooppaa. Nyt on Kuopion valloituksen aika!

Be Queerious (BQ) on Savon Setan bilekonsepti, jota on järjestetty vuodesta 2015 lähtien. Bileissä on aina erillinen teema, jonka mukaan illan kokonaisuus on suunniteltu. BQ -bileet ovat aina avoimia kaikille ja tarjoavatkin Kuopion biletarjontaan puuttuvan sateenkaarevan lisän.

Paikallisliike on Itä-Suomen tanssin aluekeskuksen vuosittain tuottama nykytanssifestivaali. Paikallisliikkeen ohjelmisto keskittyy esittelemään itäsuomalaisia tanssitaiteilijoita sekä heidän uusimpia teoksiaan.

Tiistai 19.6.2018 klo 21.00-24.00
Osmo-laiva, Kuopion matkustajasatama

Liput 18€ / 22€
Eearly bird –lipunmyynti päättyy 1.6., jonka jälkeen hinta on 22€

Liput ennakkoon ITAK:n verkkokaupasta osoitteesta www.itak.fi
Lippu sisältää risteilyn ja ruokailun.

Menu:
Ruokaisia salaatteja, tuoresalaatti
Broilerin siivet/koivet, friteeratut muikut, falafelpyörykät
Patonki, cocktailpiirakat, tuorejuusto

#bequeerious
#savonseta
#paikallisliike

Vastaa