Savon Seta ylimääräinen vuosikokous


Tapahtuman tiedot

  • Date:
  • Tapahtumapaikka: Hygge Bro
  • Kategoriat:

Savon Seta

 

Savon Setan ylimääräinen vuosikokous

Savon seksuaalinen tasavertaisuus ry:n ylimääräinen vuosikokous 2018 pidetään keskiviikkona 12.12. klo 18.00 Hygge Brossa osoitteessa Kauppakatu 28, Kuopio.

Yhdistyksen kokouksissa on jokaisella paikalla olevalla, jäsenmaksunsa maksaneella varsinaisella jäsenellä sekä jokaisella perustaja- ja kunniajäsenellä yksi ääni. Yhdistyksen kokouksissa ei voi äänestää valtakirjalla. Kannattajajäsenillä on yhdistyksen kokouksissa puhe- ja läsnäolo-oikeus. Mikäli kannattajajäsen on yhteisö, se voi lähettää kokouksiin enintään kaksi edustajaa. (Sääntöjen 9 §)

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat:

  • Valitaan hallituksen puheenjohtaja
  • Valitaan muut hallituksen jäsenet (4-8)
  • Valitaan varatoiminnantarkastaja

Kokouksessa valitaan uusi hallitus vuodelle 2019. Edellisten hallituslaisten muuttaessa pois paikkakunnalta hallituksessa on useita avoimia paikkoja halukkailla osallistujille. Joten kaikki Pohjois-Savon sateenkaarevan toiminnan ylläpidosta ja kehittämisestä kiinnostuneet henkilöt: tule ehdolle yhdistyksen hallitukseen! Lisätietoja info@savonseta.fi

Kokouksessa vahvistetaan lisäksi ehdotus yhdistyksen nimenmuutoksesta. Virallisesti yhdistyksemme on edelleen Savon Seksuaalinen tasavertaisuus, mutta nyt on hyvä aika uudistaa nimi vastaamaan paremmin nykyistä toimintaamme Pohjois-Savon alueella.

Kokouksessa vahvistetaan myös ehdotus yhdistysten sääntöjen muutoksesta.

Kokoukseen osallistuvien odotetaan tuntevan yhdistyksen säännöt, jotka löytyvät myös yhdistyksen verkkosivuilta kohdasta Yhdistys.

 

Tervetuloa!

Savon seksuaalinen tasavertaisuus ry

hallitus

Vuosikokouksen esityslista